Preturile afisate pe site includ TVA

Vitamina B17

Home / Vitamina B17
CATEGORII PRODUSE

Vitamina B17

Informatii despre produs, la 0372.925.456   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Despre vitamina B17 sau amigdalina, laetrile asa cum mai este denumita, se spune ca este benefica in lupta cu tumorile, ca parte din tratamentul alternativ.
Aceasta vitamina se regaseste in cantitati generoase si in alimente, precum mere sau caise, mai precis in samburii acestor fructe.
Actiunea benefica a acestei vitamine ajuta la detoxifierea organismului, sustinand imunitatea si contribuind activ si la preventia fata de unele boli. Descompune si elimina acele celule daunatoare, responsabile cu aparitia diverselor boli.

Beneficiile vitaminei B 17

Sunt studii ce fac asocierea intre Vitamina B17 si cancer. Cu rol preventiv, aceasta vitamina poate fi administrata cu succes. In ceea ce priveste tratamentul cancerului, se poate spune ca un astfel de supliment poate fi utilizat cu eficienta secundara. Asta pentru ca actiunea sa benefica contribuie la regresia celulelor canceroase, prin distrugurerea acestora in mod selectiv. In plus, boala de tip cancer are, printre altele si o cauza legata de deficienta unor vitamine, iar B 17 are un rol complex in restabilirea sanatatii organismului.
In alte variante, teoriile care circula numesc aceasta vitamina drept eficienta in ameliorarea simptomelor asociate cancerului, mai ales in stadiile avansate. Cu efect analgezic si antiinflamator, regleaza tensiunea arteriala si imbunateste starea generala.

Cum actioneaza Vitamina B 17 denumita si amigdalina ?

Concret, aceasta vitamina este benefica si chiar ajunge sa fie supranumita chimioterapie naturala datorita a doi compusi, o alhedica benzoica si cianura. Atunci cand amigdalina patrunde intr-o celula canceroasa, ea se descompune in doua molecule de glucoza, o molecula de acid cianhidric și o molecula de benzaldehida.  Luate separat, cele doua pot fi toxice, insa in forma continuta de VRUVIT acest efect este neutralizat.. Modul selectiv in care ataca doar celulele cancerigene si nu pe cele sanatoase se refera si la enzima numita Rhodanese.
Amigdalina sau vitamina B 17 este cunoscuta inca din vremuri stravechi. Extrasa din migdale amare, de unde si numele sau, aceasta a fost folosita inclusiv pentru boli de piele, conform insemnarilor din China si Egiptul Antic.
In varianta actuala, avem produse din inima naturii care ne ajuta sa ne mentinem sanatosi.

Articole blog

Tot ce trebuie sa stii despre Vruvit-Vitamina B17

15.10.2021 | Fara categorie
Vruvit-Vitamina B17 este un supliment natural care, datorită compoziției sale unice ajută la menținerea...

Scurta incursiune despre Amigdalina (B17)

05.10.2021 | Fara categorie
În anul 1950, după mulți ani de cercetare, biochimistul Dr. Ernest Krebs, a descoperit o substanță...

Cele mai importante beneficii ale Vruvit - Vitamina B17

05.10.2021 | Fara categorie
Vruvit-Vitamina B17 este un supliment natural, un tratament ce se recomandă a fi administrat complementar...
Aboneaza-te la newsletter!