Preturile afisate pe site includ TVA

Despre noi

Home / Despre noi
CATEGORII PRODUSE

Despre noi

Informatii despre produs, la 0372.925.456   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

“Cautam sa intelegem realitatea vietii pentru a ne putea implica mai mult in ceea ce inseamna sustinerea ei. VITACARE isi propune sa lanseze produse naturale echilibrate, special concepute, pentru a creste rezistenta organismului si a imbunatati performantele fizice si intelectuale. Fiecare produs are la baza studii clinice, fiind omologate conform practicilor de buna practica in productia de medicamente (GMP = good manufacturing practice). Toate produsele au la baza substante active naturale, ceea ce le recomanda ca fiind absorbite in proportie de 100% de catre organism, fara efecte adverse si totodata sunt mai putin agresive ca medicamentele. De asemenea, toate produsele Vitacare contin numai extracte naturale cat mai concentrate posibil garantand astfel efectul.”

VITACARE este o companie moderna ce isi propune sa devina un lider important al segmentului suplimentilor nutritivi, prin investitii in directia extinderii si diversificarii portofoliului de produse. Produsele companiei poarta amprenta calitatii, la baza fabricarii lor fiind principii exclusiv naturale si respectand cu strictete normele G.M.P., dar si recomandarile medicale internationale.

ISTORIC: In martie 1999 – este fondata compania VITACARE, al carei obiect de activitate era acordarea de consultanta in domeniul medical si farmaceutic.

In noiembrie 2002 - compania decide extinderea domeniului de activitate, abordand segmentul vitaminelor si al suplimentilor nutritivi, prin dezvoltarea unor game complexe, de cea mai inalta calitate. Astfel, sunt lansate pe piata romaneasca primele 5 produse “generice” (Ca-Mg-Zn, Spirulina, GINKO BILOBA, Aloe Vera, Coenzyma Q 10) fabricate in conformitate cu normele GMP si prevederile internationale ale FDA. In anul urmator au urmat primele 4 marci inregistrate din portofoliu companiei (Suplesse, Contour, Ego Potent si Crom Balance).

Incepand cu 2010 compania lucreaza la imbunatatirea portofoliului, produsele beneficiind de ambalaje cu o noua imagine apreciata de clientii companiei.

De asemenea, in 2010 compania incepe o campanie de educare la nivel national prin care isi propune sa puna la dispozitia tuturor celor interesati de o viata sanatoasa si echilibrata toate informatiile despre necesitatea utilizarii de suplimente nutritive, rolul lor pentru mentinerea echilibrului si sanatatii organismului, precum si, un lucru extrem de important, cum alegem suplimentele nutritive, cum putem face preventie si in ce afectiuni putem folosi suplimentele nutritive.

Astazi compania VITACARE ofera consumatorilor un numar de 49 suplimente nutritive, grupate pe beneficii si afectiuni astfel incat alegerea la raft sa fie mult usurata: Gama Antioxidanti, Gama Beauty Xplosion, Gama Cardiovasculare, Gama Digestie si Hepatoprotectoare, Gama Imunitate, Gama Confort Feminin, Gama Osteo-articulare si Vitamine, Gama Armonia Cuplului, Gama Afectiuni renale si urinare,Gama Sistem Nervos Central.

VITACARE este condusa de Dr. Razvan Alexandru, un manager cu experienta in coordonarea activitatilor in cadrul unor companii multinationale de top ale segmentului pharma din Romania. De asemenea, compania beneficiaza de contributia unei echipe tinere de profesionisti in domeniul vanzarilor, al marketing-ului si al design-ului, avand o vasta experienta in aceste domenii.

In ceea ce priveste distributia produselor in reteaua de farmacii din tara, VITACARE colaboreaza cu cei mai reprezentativi distribuitori la nivel national, prin acestia asigurandu-se prezenta produsului in locul si la momentul in care acesta este solicitat.

Obiectivul pe termen mediu al companiei il reprezinta consolidarea pozitiei pe segmentul suplimentelor nutritive, prin dezvoltarea portofoliului cu produse inovatoare si diversificate si o noua abordare a pietei.

Articole blog

Tot ce trebuie sa stii despre Vruvit-Vitamina B17

15.10.2021 | Fara categorie
Vruvit-Vitamina B17 este un supliment natural care, datorită compoziției sale unice ajută la menținerea...

Scurta incursiune despre Amigdalina (B17)

05.10.2021 | Fara categorie
În anul 1950, după mulți ani de cercetare, biochimistul Dr. Ernest Krebs, a descoperit o substanță...

Cele mai importante beneficii ale Vruvit - Vitamina B17

05.10.2021 | Fara categorie
Vruvit-Vitamina B17 este un supliment natural, un tratament ce se recomandă a fi administrat complementar...
Aboneaza-te la newsletter!