Preturile afisate pe site includ TVA
Logo
Home Blog Cele mai importante beneficii ale Vruvit - Vitamina B17

Cele mai importante beneficii ale Vruvit - Vitamina B17

Informatii despre produs, la 0372.925.456   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Vruvit-Vitamina B17 este un supliment natural, un tratament ce se recomandă a fi administrat complementar unui tratament oncologic. Are o compoziție unică care contribuie la menținerea stării de sănătate! Cu alte cuvinte, sprijină capacitatea de autoapărare a organismului. În plus, este un supliment care contribuie și la eliminarea toxinelor din organism. În continuare vă facem cunoscute importanța vitaminei B17 și cele mai importante beneficii oferite de Vruvit-Vitamina B17, un produs inovator pe piața românească!

Vitamina B17 (Amigdalina)

Vitamina B17, cunoscută în egală măsură sub denumirea de amigdalină este o substanță prezentă în mod natural în peste 1200 de alimente diferite, inclusiv în semințele mai multor fructe precum caise, prune, cireșe, portocale, nectarine, mere și piersici.

Structura sa este similară cu cea a vitaminelor din grupa B, astfel încât, biochimistul Krebs, cel care a studiat-o îndeaproape, i-a dat denumirea de vitamina B17. În medicina tradițională chinezească, amigdalina este considerată o substanță benefică. Unele date susțin că amigdalina are efecte anticancerigene și că ar putea ameliora simptomele chiar și într-un stadiu mai avansat al bolii, prelungind supraviețuirea unui pacient care suferă de cancer. Se presupune că acest efect este datorat acțiunii selective a cianurii asupra celulelor canceroase.

Importanța amigdalinei în organism

Amigdalina poate combate elementele dăunătoare ale stresului oxidativ, poate reface energia celulară. Cu alte cuvinte, celulele anormale își vor relua funcțiile benefice inițiale. Deoarece deține proprietăți antioxidante, imunostimulatoare și antiinflamatoare, vitamina B17 combate în mod eficient efectele dăunătoare ale stresului și ale unei alimentații dezechilibrate.

Mulți sunt cei care consideră vitamina B17 un remediu excelent în lupta cu cancerul, în special împotriva cancerului mamar sau pulmonar. Este de asemenea benefică și în tratarea unor afecțiuni psihiatrice sau musculare. Printre numeroasele beneficii ale vitaminei B17 se regăsesc și tratarea tensiunii arteriale, stimularea imunității și distrugerea celulelor canceroase și prevenirea formării acestora.

Suplimentul natural Vruvit-Vitamina B17 conține cea mai mare concentrație de extract din sâmbure de caise, 450mg/capsulă. Este ușor de administrat, are un grad crescut de absorbție.

Cu alte cuvinte, devine aliatul de preț pentru susținerea imunității, dar și în lupta cu bolile cronice maligne.

Conform numeroaselor studii efecuate de-a lungul timpului, lipsa amigdalinei din organism are numeroase efecte dăunătoare deoarece provoacă depresie, anxietate, anorexie, oboseală sau piele uscată.

Vruvit-Vitamina B17 – prieten în lupta cu cancerul

Produsul tip supliment natural Vruvit-Vitamina B17 susține imunitatea organismului deoarece este un tonic general. Doar un sistem imunitar puternic poate lupta împotriva infecțiilor și să scadă durata de vindecare în cazul unei persoane care s-a îmbolnăvit deja. Amigdalina este cea care duce la creșterea semnificativă a capacității celulelor albe din sânge, atacându-le pe cele dăunătoare. Sistemul imunitar este deosebit de important la pacienții care suferă de cancer – boala și tratamentele împotriva cancerului pot slăbi sistemul imunitar. Rezultă o imunitate scăzută în cancer. În plus, un sistem imunitar puternic poate combate cancerul.

Chimioterapia și radioterapia cu toate avantajele lor de necontestat, pot avea drept efect secundar afectarea concomitentă și a celulelor sănătoase. În această situație, Vruvit-Vitamina B17 poate fi apreciat drept un scut protector la nivel celular.

Prevenirea cancerului și buna funcționare a tranzitului intestinal

Vruvit-Vitamina B17 conține sâmburi de caise ceea ce înseamnă că susține buna funcționare a tranzitului intestinal. Sâmburii de caise sunt în egală măsură eficienți în prevenirea cancerului. Miezul sâmburilor de caise au un conținut de aproximativ 3% de amigdalină, forma naturală a vitaminei B17.

Caisele au un conținut bogat de vitaminele A, B1, B2, C, riboflavină, licopen și betacaroten. Au proprietăți tonice, astringente, laxative, antioxidante, diuretice și depurative. Sunt recomandate în caz de anemie, insomnii, constipație sau detoxifiere.

Ameliorarea tusei și a simptomelor asociate astmului

Vruvit-Vitamina B17 poate ameliora tusea și simptomele asociate astmului. Contribuie la eliminarea celulelor canceroase. Conform specialiștilor, vitamina B17 interacționează cu antioxidanți precum vitaminele A, C și E pentru a ajuta eliminarea toxinelor din organism și pentru a întări imunitatea.

Grație efectului detoxifiant și antioxidant puternic, Vruvit-Vitamina B17 ajută la funcționarea normală a ficatului. Este un produs bun pentru organism, care întărește imunitatea deoarece toxinele sunt eliminate din corp, dar și celulele maligne și substanțele potențial dăunătoare înainte ca acestea să provoace boli cronice sau boli mai grave.

Doza zilnică recomandată de Vruvit-Vitamina B17

La adulți doza recomandată este de1-2 capsule/zi.

Pe lângă capsulele cu vitamina B17, aceasta din urmă se regăsește în numeroase alimente pe care noi le consumăm zilnic fără să ne dăm seama cât sunt de benefice, drept urmare, pentru a urma un regim de viață sănătos, poți introduce in regimul zilnic alimente care sunt o sursa bogata de vitamina B17, cum ar fi:

  • Sâmburii: de caise, de mere, de pere, de gutui.
  • Semințe de tot felul: in, hrișcă, mei, dovleac.
  • Fructe diferite: migdale, piersici, cireșe, prune, afine, coacăze, căpșuni, zmeură.
  • Legume diferite: fasole, mazăre, sfeclă, varză, vinete, ceapă, conopidă.
  • Frunzele de copac: piersic, cais, gutui, cireș, vișin, prun.
  • Cereale, scoarță de mălin și fructele cu coaja lemnoasă precum: migdale, nuci de macadamia, acaju etc.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare