Preturile afisate pe site includ TVA
Logo
Home Blog Tot ce trebuie sa stii despre Vruvit-Vitamina B17

Tot ce trebuie sa stii despre Vruvit-Vitamina B17

Informatii despre produs, la 0372.925.456   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Vruvit-Vitamina B17 este un supliment natural care, datorită compoziției sale unice ajută la menținerea sănătății și sprijină capacitatea de autoapărare a organismului uman. Acesta contribuie la eliminarea toxinelor din organism și servește la funcționarea normală a ficatului și a sistemului digestiv. De asemenea, Vruvit-Vitamina B17 poate susține capacitatea de auto-purificare a organismului. Cu alte cuvinte, ajută hepatocitele să se regenereze și astfel contribuie la menținerea sănătății celulelor și organismului per ansamblu.

Produsul va furniza corpului tău o cantitate esențială de vitamina B17 – se mai numește și amigdalină – și va favoriza o stare de sănătate optimă. Vruvit-Vitamina B17 este un supliment alimentar care va oferi corpului tău cantitatea necesară de vitamina B17, esențială pentru o sănătate bună. Amigdalina se regăsește în numeroase alimente pe bază de plante, însă este posibil ca aportul cotidian de B17 să nu fie suficient din cauza regimului alimentar adoptat.

Extractul de sâmburi de caise este o sursă naturală bogată în vitamina B17 și constituie modalitatea eficientă de a consuma cu ușurință o cantitate zilnică suficientă pentru a asigura maximul de sănătate.

 

Ce este vitamina B17 (Amigdalina)?

B17, cunoscută în egală măsură sub denumirea de amigdalină, este o moleculă naturală pe care o regăsim în numeroase fructe, nuci, legume, cereale și semințe. Suplimentul Vruvit-Vitamina B17 reprezintă o sursă naturală de vitamina B17. Această vitamină este în special utilizată pentru a contribui la susținerea imunității în lupta cu bolile cornice maligne, sporind numărul de globule albe. B17 este un nutrient esențial pentru sănătate și poate conferi foarte multe avantaje suplimentare.

Vitamina B17 este cunoscută pentru faptul că ajută la reglarea problemelor de hipertensiune și poate juca un rol important în scăderea hipertensiunii arteriale. B17 este în egală măsură cunoscută drept un antioxidant puternic care ajută la procesul de detoxifiere al corpului.

Vitamina B17 este cunoscută din vremuri străvechi, fiind folosită și pentru tratarea diferitelor boli de piele. În varianta actuală, vitamina B17 ne ajută enorm să ne menținem sănătoși.

 

Ce au sâmburii de caise atât de special?

Sâmburii de caise reprezintă principala sursă de vitamina B17. Se cunoaște faptul că sâmburii de caise conțin una din cele mai mari cantități de vitamina B17 dintre toate sursele existente. Caracteristica legată de gustul amar al sâmburilor de caise reprezintă un indicator direct al conținutului bogat de vitamina B17. Alimentele amare au un conținut mai bogat de vitamina B17, în timp ce alimentele mai dulci conțin o cantitate mai scăzută sau chiar deloc. Sâmburii de caise conțin în egală măsură acid pangamic (vitamina B15), precum și enzime naturale care funcționează în același timp cu vitamina B17 pentru ameliorarea sănătății.

 

Care sunt beneficiile fundamentale ale Vruvit-Vitamina B17?

  • Suplimentul este o sursă excelentă de vitamina B17.
  • Poate ajuta la prevenirea dezvoltarii afecțiunilor tumoraleprezente la nivelul organismului;
  • Contribuie la ameliorarea manifestarilor neplacute resimțite in afecțiunile oncologice
  • Poate contribui la eliminarea celule canceroase și poate ajuta intr-o anumita masura la intarirea sistemului imunitar
  • Poateimbunatati starea generala a pacientului
  • Poate inhiba dezvoltarea tumorilor de orice fel.

Cum acționează Vruvit-Vitamina B17?

Vruvit-Vitamina B17 este un supliment alimentar care conține amigdalină/laetrile sub formă de extract de Prunus Armeniaca, acționând în mod favorabil asupra întregului organism. Amigdalina care stă la baza suplimentului alimentar Vruvit-Vitamina B17 se extrage din sâmburi de caise și are proprietăți speciale asupra încetinirii dezvoltării celulelor anormale din organism. În plus, celulele sănătoase sunt protejate.

Numeroasele studii efectuate în acest domeniu arată că amigdalina poate stimula sistemul imunitar producând o creștere semnificativă a capacității celulelor albe din sânge de a lupta cu celulele dăunătoare.

În cazul persoanelor care au urmat diferite terapii oncologice s-au observat numeroase efecte favorabile. După administrarea extractului de sâmburi de caise, s-a observat o îmbunătățire a stării de sănătate ale acestor persoane, durerile au fost ameliorate, apetitul a fost stimulat, senzația de disconfort a fost redusă semnificativ, inclusiv căderea părului. Un alt beneficiu adus de amigdalină asupa organismului este următorul: simptomele asociate astmului au fost ameliorate.

Indicații Vruvit-Vitamina B17

Vruvit-Vitamina B17 poate susține și potența capacitatea naturală a organismului de auto-purificare, ajută hepatoctitele să se regenereze și astfel contribuie la menținerea sănătății celulelor, respectiv organismului.

Consumul regulat de Vruvit-Vitamina B17 poate diminua semnificativ probabilitatea ca celulele anormale de la nivelul întregului corp să se multiplice datorită efectului antioxidant oferit, ceea ce contribuie la susținerea sistemului imunitar al organismului.

Astfel, se poate asigura o mai bună calitate a vieții pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. Produsul are avantaje incontestabile asupra cancerului – Vruvit-Vitamina B17 poate fi considerat un scut protector al celulelor.

Nu se recomandă administrarea produsului copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. În mod normal, produsul trebuie să facă parte dintr-un plan complex de tratament, alături de o dietă echilibrată.

Se recomandă administrarea acestuia pe o perioadă mai lungă de timp, de minim 6 luni.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare